Nyheter

Norway Summit – Grønn økonomi

Universitetet er partner med Norway Summit som arrangeres 13. oktober. Årets konferanse tar for seg grønn økonomi og skal blant annet belyse hvordan teknologi kan få fortgang i globale bærekraftsmål.

Pandemi, økonomi og politikk på KåKånomics

Konferansen som er del av økonomifestivalen KåKånomics har i år "pandemi, økonomi og politikk" som hovudtema. Eit sterkt felt av økonomar frå akademia, inkludert to professorar frå Handelshøgskulen ved UiS, næringsliv og organisasjonslivet deltar torsdag 22. oktober.

Bygger kunnskapsregionen sammen

UiS, Stavanger universitetssjukehus, Stavanger kommune og Rogaland fylkeskommune har inngått en samarbeidsavtale om universitetsområdet på Ullandhaug. Målet er blant annet å styrke regionens helsefaglige utdanninger, forskning, innovasjon og næringsutvikling.

Vellykket første HHUiS-alumnikonferanse

 

Handelshøgskolen ved UiS arrangerte onsdag 23. oktober den første HHUiS-alumnikonferanse med utdeling av pris for årets Alumn og en historisk gjennomgang av 50 år med økonomi og administrasjons-utdanning fra Rogaland distriktshøgskole til UiS og HHUiS.


31 år, HitecVision-partner og nybakt alumniprisvinner

Under årets alumnikonferanse for Handelshøgskolen ved UiS ble Sunniva L. Bjørnstad utropt som vinner av Alumniprisen 2019. Dette er en utmerkelse for en tidligere student ved HHUiS som har utmerket seg i samfunns- og eller næringsliv.