Samarbeidet med Næringsforeningen fortsetter i 2020

HHUiS fortsetter samarbeidet med Stavanger Næringsforening og vil arrangere både Styreskolen og Børs & Fakultet i 2020 med gratis adgang for HHUiS-alumnere.

STYRESKOLEN

Styreskolen er en kompetanseserie i regi av Handelshøgskolen UiS og Næringsforeningen. Styreskolen er en faglig møteplass for alle som har interesse av og bruk for at et styre arbeider og fungerer optimalt, tar kloke beslutninger og unngår feller som et styre absolutt ikke bør gå i.

Styreskolen er satt sammen av faglig uavhengige moduler som hver tar for seg aktuelle tema som formidler det akademiske med det praktisk relevante i en helhetlig sammenheng.

Samlingene i 2020 er planlagt å finne sted på Ydalir hotell på UiS Campus 4. februar, 28. april, 15. september og 3. november.

 

BØRS & FAKULTET

«Børs og fakultet» er etablert for å peke på utfordringene og for å sikre at både bedrifter og akademia er i forkant i utviklingen og gjennom det kan styrke sin konkurransekraft.  Konseptet er frokostdebatter på morgenkvisten, i Foajeen til Handelshøgskolen UiS. Videre datoer framover blir 19. februar, 1. april, 30. september og 2. desember 2020. 

Fokus blir på trender, forskning, økonomi, endring av lovverk og annet, kort sagt; viktige samfunnsendringer som vil få konsekvenser for bedriftene og videre utvikling. Det vil typisk bli en innleder som bakgrunn for debatt og diskusjon. Noen av temaene vil dreie seg om sosial kompetanse, kunnskapsbaserte strategier, skatt, livslang læring, eldrepolitikk og pensjon.

 

Arrangementet og påmelding koordineres av Næringsforeningen. HHUiS-alumnere får gratis adgang ved å oppgi dette ved påmelding.

Kontaktperson på Handelshøgskolen ved UiS er serniorrådgiver Egil C. Svela: egil.c.svela@uis.no