Børs og fakultet: The Weird, Irrational, and Wonderful Ways Humans Navigate the Workplace

Handelshøgskolen ved UIS og Næringsforeningen inviterer til debattmøte med professor Matthias Sutter. Han er en av Europas ledende forskere på ledelse. Sutter har nylig gitt ut boka «Behavior Economics for Leaders – Research based insights on the weird, irrational and wonderful way humans navigate the workplace».

 Professor Matthias Sutter er i Stavanger som deltaker på et forskningsseminar ved Handelshøgskolen på UiS. I den anledning inviteres næringslivet av Handelshøgskolen ved UiS og Næringsforeningen til et frokostmøte med faglig innlegg fra professor Sutter: «Leaders‘ management skills improve workplace satisfaction and reduce turnover», «Empowering employees helps customers», «Charismatic leaders inspire and raise productivity», and «What do CEOs really do?».

Etter foredraget blir det debatt med representanter fra akademia og næringsliv. Fra Nysnø deltar Ingvild Meland, strategi- og kommunikasjonsdirektør og fra Laerdal Medical kommer Arne Seglem Larsen, konserndirektør for HR og bærekraft.

En lett frokost serveres i forkant av møtet. Møtet foregår på engelsk i Elise Ottesen Jensen-huset der Handelshøgskolen holder til. 

Hjertelig velkommen!

PÅMELDING HER NB! UiS Alumnere fra Handelshøgskolen ved UiS deltar gratis ved bruk av kode ARRHHUiS ved påmelding til Næringsforeningen

 

 Debattmøte "Børs og fakultet" arrangeres av Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger (HHUIS) og Næringsforeningen i Stavanger-regionen (NiS).

For mer info om møtet, kontakt Trude R. Hembre i Næringsforeningen eller Egil C. Svela ved Handelshøgskolen ved UIS.

>> No shows vil bli fakturert dersom avbestilling ikke er gjort innen 48 timer før møtestart.


Foredragsholdere

Matthias Sutter

Matthias Sutter er direktør for Max Planck Institute for Research on Collective Goods og professor II i «experimental economics» ved universitetene i Køln og Innsbruck. Sutter har blant annet skrevet boka «Behavioral Economics for Leaders. The Weird, Irrational, and Wonderful Ways Humans Navigate the Workplace». 

Ola Kvaløy

Ola Kvaløy er dekan og professor i samfunnsøkonomi på Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger. Han tok doktorgraden ved Norges Handelshøgskole og er i tillegg professor II ved NHH. Kvaløy forsker på tema knyttet til insentiver, økonomisk adferd og økonomisk organisering. Han er en aktiv forskningsformidler og har vært fast spaltist i Dagens Næringsliv siden 2012, og vært med redaksjonen til økonomifestivalen Kåkånomics siden starten. Kvaløy har også flere styreverv, og sitter for tiden i to regjeringsoppnevnte ekspertutvalg: Klimautvalget 2050 og Skatteutvalget.

Ingvild Meland

Ingvild Meland er strategi- og kommunikasjonsdirektør i Nysnø. Hun var tidligere programdirektør i ONS og har også mer enn 10 års erfaring fra energibransjen. Meland er siviløkonom fra NHH med spesialisering i samfunnsøkonomi. Hun har erfaring med styrearbeid fra flere bransjer, og er blant annet nestleder i styret i Næringsforeningen og honorærkonsul for Finland i Stavanger. I Nysnø jobber Ingvild med strategi- og forretningsutvikling, kommunikasjon og samfunnskontakt.

Arne Seglem Larsen

Arne Seglem Larsen er konsernansvarlig for HR og bærekraft (Corporate Director People and Sustainability / CHRO) i Laerdal Medical. Arne har vært med i konsernledelsen fra 2007. Før den tid var han i Statoil (Equinor) hvor han hadde ulike lederstillinger innen HR og landanalyse og samfunnsansvar. Han har en MBA i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole og en cand.mag. i organisasjon og ledelse fra Universitetet i Stavanger.